Behandlinger

Fysiurgisk MASSAGE
En massageform der går i dybden og afhjælper de spændinger der måtte være i de pågældende muskler. Bruges også ofte til forebyggelse af spændinger i muskelvævet grundet blandt andet overbelastning og stress.Triggerpunkter kan være en del af behandlingen ved fysiurgisk massage. Her bearbejder man “ømme punkter” på kroppen enten ved tryk eller udstræk af musklen med et aktivt triggerpunkt.Fysiurgisk massage afhjælper blandt andet skulder-/nakkeproblemer, iskiasproblemer, hovedpine, musearm mm.

HELSEMASSAGE
Beroligende massage/helsemassage benyttes til at nedsætte stresssymptomer og til almen velvære vha. blide og rolige massage greb. Det er en mere overfladisk massage end fysiurgisk massage.

Massagen kan:
• Fjerne og forebygge infiltrationer.
• Øge blodcirkulationen.
• Afhjælpe spændingshovedpine.
• Modvirke smerter i skulder og nakke.
• Øge udskillelsen af skadelige affaldsstoffer.
• Medvirke til psykisk og fysisk velvære.
• Nedsætte fraværsdage

Massagen foregår på klinikken, Marienlyst Alle 1A. Det kan være 1 gang om ugen, måneden eller året. Eller man kan aftale tider efterhånden.

IDRÆTSSKADETERAPI
Først skal skaden/problemet lokaliseres og det gøres ved forskellige test,derefter behandles der med
forskellige teknikker bl.a.;
MET (Muskel Energi Teknik) er en behandlingsform der ved hjælp af kroppens egen muskelkraft og modhold af behandler genskaber balance i muskelfunktionen. Kan f.eks. afhjælpe hold i nakke eller ryg.
Mobilisering er en behandlingsform, der ved rolige bevægelser til yderstillinger i muskler, genopretter bevægeligheden.
Traktion stræk af muskler og ligamenter.
Massage se beskrivelse ovenfor.
Øvelser kan efter behandlingen sommetider være anbefalelsesværdigt

SPORTSAKUPUNKTUR
Ved akupunkturbehandling frigøres en mængde regulerende stoffer som kortisol (binyrebarkhormon – antiinflamatorisk), endofiner og adrenalin. De frigøres via blodbanen til det sted i kroppen, hvor problemet og skaden findes. Der er tale om et meget effektivt behandlingssystem, som kan bruges til de fleste smerte- og betændelsesskader.

Kontakt Christina for nærmere information og priser på firmaordninger.

HVORFOR MASSAGE PÅ ARBEJDSPLADSEN?
Det er bevist, at risikoen for at få smerter i skuldre og hænder vokser, hvis man arbejder med mus i mere end 20 timer om ugen og, at mere end 80 % af Danmarks befolkning får ondt i ryggen på et eller andet tidspunkt.

Det er helt sikkert, at ingen kan tåle den fastlåste arbejdsstilling foran en computerskærm uden at risikere skader eller overbelastninger. Disse begyndende skader opleves i begyndelsen som træthed, men overhører man dem, bliver de til spændinger, som udover at være ubehagelige binder energi og til sidst bliver til kroniske smerter. Formålet med behandling på arbejdspladsen er at forebygge skader og dermed nedsætte sygefraværet, samt give mere energi og velvære i hverdagen. Firmamassage er et velfortjent hvil i en ofte stressende hverdag.

Spændingshovedpine, myoser, ømme muskler og ledsmerter er mange af de symptomer, man får ved stillesiddende eller monotomt arbejde.

Smerter og ubehag resulterer bl.a. i:

• Nedsat arbejdseffektivitet.

• Manglende koncentrationsevne.

• Øget fravær.

Behandlings Priser pr. 1. maj 2024:

  25 min.  Massage 350 kr.

  55 min. Massage 600 kr.

  Klippekort på 10 klip/25 min (værdi 3500 kr.) 3100 kr.

  Klippekort på 10 klip/55 min (værdi 6000 kr.) 5300 kr.

 Akupunktur-behandling 350 kr.

  Combi (akupunktur og massage) 500 kr.

  Leje af håndklæde og lagen 30 kr. (hvis du ikke selv medbringer)

Ring og book din tid nu!
mail@christinalorenzen.dk eller sms på Tlf. 28 55 88 11

CHRISTINA LORENZEN
Marienlyst Alle 1A | 3000 Helsingør