Nicolai

Dette års forløb (12 mdr) er den bedste tid, og de bedste penge jeg har brugt i meget meget lang tid.

Alt i min hverdag er blevet ændret til det bedre, mine tal hele vejen rundt er blevet forbedret, og jeg har tabt næsten 20 kg, og ikke mindst, så er min velvære og mit humør kun gået fremad.

Jeg er også kommet i super god form og kan løbe igen. Jeg kan mærke i min dagligdag at det giver meget større overskud til arbejdsdagen og de daglige gøremål, og giver mig også en langt bedre søvn så jeg nu føler mig udhvilet når vækkeuret ringer om morgenen.

Jeg mødte dog en lille hurdle undervejs da der måtte skrues lidt på medicinen, det har gjort at jeg har siddet lidt fast de sidste par måneder af forløbet, og der er kommet et par kilo på igen, men det har på ingen måde slået mig ud.

Du havde jo fortalt og advaret mig om at der godt kunne dukke lidt forhindringer op undervejs, så jeg er stadig fuldt og fast besluttet på at komme hele vejen, og blive der.

Den træning, vejledning og skub i den rigtige retning du har givet mig har været det helt rigtige for mig til at holde troen og motivationen i top, og du skal vide at jeg sætter enormt stor pris på det arbejde du har gjort for mig.

Så tusind tusind tak for det.

Jeg glæder mig til at fortsætte det hårde arbejde og snart komme helt i mål.